

- Извинявай, да не би да ти е студено?
Той:
- Не, толкова си е...

- Мамо, мамо, виж, едно куче лети!
Майката с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Семпервивумът е богат на лечебни масла, смола, полизахариди, калций, танин, мравчена и ябълчена киселина
За готвене при високи температури експертите препоръчват да се използват мазнини с висока точка на димене
Тя е идеална за любителите на месо и пикантни храни
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
Ето лекове от народната медицина
Пиехме вода от маркуча за поливане на градината, а не от бутилки, закупени в големи търговски вериги
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Рецептата е семейно наследство
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Става страхотен